Tijdregistratie software

Aan de slag met tijdregistratie software

Bent u op zoek naar een softwarepakket waarmee u heel eenvoudig aan de slag kunt als u tijd wilt registreren? Een pakket dat betrouwbaar is en waarmee u direct een goed overzicht heeft van de uren die er zijn gemaakt door uw werknemer. Met onze software voor tijdregistratie kunt u er op rekenen dat u in een oogopslag ziet of een werknemer zijn of haar uren in de maand wel haalt. Sultan CRM is een pakket dat geheel in Nederland is ontwikkeld en dat ook helemaal betrouwbaar is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen.

 

De beste software voor tijdregistratie

Onze CRM software voor tijdregistratie is met grote zorg ontwikkeld. We hebben tijdens de ontwikkelfase ook onze klanten betrokken bij het ontwikkelen, zodat we helemaal zeker wisten dat het pakket alle elementen bevat die gebruikers wensen. Met Sultan CRM haalt u een pakket in huis dat betrouwbaar is en waar u geen hoge licentiekosten voor hoeft te betalen. Onze software is een aanvulling op uw bedrijf, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u van ons bij het gebruik de best mogelijke ondersteuning ontvangt. Dit allemaal tegen zeer sterke tarieven.

 

Meer weten over onze CRM software voor urenregistratie?

We raden u aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over ons pakket. Naast tijdregistratie software is Sultan CRM ook een zeer volledig pakket voor klantregistratie. De software voor tijdregistratie is daar een belangrijk onderdeel van, om u bij uw bedrijf zoveel mogelijk gebruiksgemak te bieden. Meer weten over onze CRM software voor tijdregistratie? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. Samen met u gaan we dan bekijken hoe u ons pakket zo effectief mogelijk kunt benutten.

Dashboard

Real time, 24/7 inzicht in uw activiteiten en kansen met behulp van de dashboards.

Overal beschikbaar

U wilt zich geen zorgen maken om uw infrastructuur? Maak dan kennis met onze Cloud oplossing.

Business proces op maat

Meer efficiëntie door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Sultan CRM.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met de mogelijkheden van Sultan CRM en vraag een gratis demonstratie aan.

Sultan CRM is gevestigd in Dordrecht

Burgemeester de Raadtsingel 93C 3311 JG, Dordrecht

Tel: 085-303 81 71

Openingstijden Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:00